Faciliteiten

Parking

We hebben een parking voor het hotel en een (gratis) ondergrondse parking die bereikbaar is via een autolift. Indien gewenst kan de receptie de wagen in de ondergrondes parking palatsen,. 

Fitness

"mens sana in corpore sano"  Ons lichaam moet uiteraard ook de nodige beweging krijgen . Waar beter kan je dit doen dan in onze Fitness ruimte met prachtig zicht op het park. We hebben kwalitatieve toestellen van Matrix waar je jezelf kan op uitleven. 

Destination Charging

Omdat het van cruciaal belang is om op elke bestemming snel te kunnen laden voor een Tesla-rijder of een andere EVS-rijder, heeft Hotel Kroancker twee muurladers waarmee u 's nachts snel kunt opladen, zodat bestuurders zonder zorgen, tegenvallers en nadelen kunnen reizen.

Vergaderzalen

Als u een vergadering in het hotel wilt houden, kunt u dat doen in een van onze 3 vergaderzalen met ultramoderne multimedia-apparatuur. We gebruiken Airtame om draadloos verbinding te maken tussen pc's, tablets of mobiele telefoons met onze televisies of projectieschermen.

Sauna en Hamman

Na een drukke werkdag of een leuke citytrip kan je volledig tot rust komen in onze sauna of hamman, dewelke enkel toegankelijk zijn voor de hotelgasten.